Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγ-γραφής», μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019 ? 2020

Γράφτηκε από τον/την Super User

 

Σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes για την εγγραφή ή μετεγγραφή των μαθητών για το σχολικό έτος 2019 ? 2020. Η ηλεκτρονική διεύθυνση της εφαρμογής είναι:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

Η προθεσμία εγγραφής είναι

από την 22η Μαΐου και ώρα 10:00 έως τη 17η Ιουνίου 2019 και ώρα 00:00.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας. Εφιστάται η προσοχή, σε περίπτωση γονέων/κηδεμόνων των οποίων τα ατομικά στοιχεία αναγράφονται στο ΓΓΠΣ (taxis) με λατινικούς χαρακτήρες, να ενημερώσουν τη Διευθύντρια της σχολικής μονάδας προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Κατά την υποβολή της Ηλεκτρονικής Αίτησης καταχωρείτε  απαραίτητα το e-mail του κηδεμόνα ή του/της ενήλικου/-ης μαθητή/-τριας. Επίσης ένα από τα στοιχεία που θα χρειαστεί είναι ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) μαθητή/-τριας, ο οποίος αναγράφεται στον έλεγχο προόδου.

Μετά την οριστική κατανομή τους σε συγκεκριμένο ΓΕ.Λ ή ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr και οφείλουν να παρουσιαστούν στο σχολείο εγγραφής του μαθητή / της μαθήτριας για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή τους προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση μέχρι την έναρξη των μαθημάτων (11 Σεπτεμβρίου 2019).

 

 

Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγ-γραφής», μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019 ? 2020