ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Γράφτηκε από τον/την Super User

 

Από εχθές Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και ως την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 24:00. οι τελειόφοιτοι μπορούν να επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password), την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

Το ίδιο χρονικό διάστημα μπορούν να υποβάλλουν μηχανογραφικό και οι απόφοιτοι με το 10%. Όσοι απόφοιτοι θέλουν να πάρουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας για την υποβολή μηχανογραφικού πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο οι ίδιοι ή νόμιμος εκπρόσωπος τους με το απολυτήριο, τη βεβαίωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την ταυτότητα τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, απόκτηση προσωπικού κωδικού ασφαλείας, ακόμα και χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο, το οποίο θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ΜΔ και ΠΜΔ είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να προβεί στην οριστικοποίηση τους.